Pretty in Pink

Litteratur

FETT er et feministisk tidsskrift med 4 årlige utgaver. Denne vakre forsiden gjorde meg oppmerksom på bladet da jeg var innom Narvesen. Jeg kjøper aldri blader lenger, men dette visste jeg at jeg måtte ha. De har akkurat kommet ut med en ny utgave og jeg gleder meg til å lese det (denne er fra i fjor). 

Det er lett å kalle seg feminist, men det er så utrolig viktig at vi leser oss opp også.

CHICKS O’HOI – En norsk jentes bekjennelser av A.N.P. En dagbok skrevet av en anonym 21 åring fra Oslo, utgitt av Kagge Forlag. Denne boken fikk mye oppmerksomhet i medier og er kanskje litt kontroversiell for noen. Selv om jeg ikke kunne kjenne meg igjen i alt som ble skrevet (kjedelig ungdomstid?), så lo jeg høyt, grøsset og tenkte «JEG ER IKKE ALENE!». Jeg ønsker meg vennegjengen til A.N.P. Dette er Sex & The City for norges ungdom.

Gleden med Skjeden av Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl. Jeg leser denne nå og tar til meg all informasjon. Jeg vet jo ingenting om min egen skjede! Denne boken tror jeg er en perfekt gave til en klein tenåring. De kommer sikkert ikke til vise interesse foran deg, men jeg vet de vil lese boken når lyset er slukket. Da jeg var yngre fikk vi masse informasjon fra blader som TOPP og Girls, og selvfølgelig kjære Klara Klok på internett. Nå går det i perfekte bloggere og pornostjerner. Dette MÅ vi gjøre noe med!

Har dere tips til tøff og rosa lesestoff!

Reklamer

4 kommentarer om “Pretty in Pink

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s