27.Mars 2017

Måned for År

3 siste på instagram

Og tanker: Det nærmer seg månedslutt. Det er varmt i lufta. Jeg har sagt opp jobben. 3 månder til sommerferie. Og etter det? Vet ikke. Det er mange tanker i hodet mitt. Hva jeg vil, og om jeg egentlig vil det? Hvor mye energi skal jeg legge i forholdene rundt meg. Ingenting er evig. Jeg prøver å ta meg tid til å puste, men ikke for mye, da er det prokrastinering. Det er vanskelig å vite hva man burde gjøre, når alt som regel ordner seg til slutt. Jeg vet ikke. 

Reklamer

9 kommentarer om “27.Mars 2017

 1. Ingenting er evig, og det er egentlig en litt skremmende tanke. Balansen mellom å bruke tid og ikke bruk tid. Utsette og oppfylle. Prokastinering eller alt for høyt tempo. Det er ikke alltid så lett å vite hva man vil bruke tiden på. Hva man bør, hva som er riktig. Men du får meg til å tenke med innlegget ditt. Og tanker har man alltid tid til 🙂

  Lytt til hjertet ditt, jeg tror det vil vise deg veien videre. Vi har så lett for å hele tiden lete etter en logisk forklaring, noe fornuftig og viktig å gjøre – nettopp fordi vi lar hjernen ta mange av avgjørelsene. Igjen handler det om balanse. Lytte til følelsene eller fornuften.

  Ønsker deg en god kveld videre!

  Likt av 1 person

  1. Man får kanskje en litt pesimistisk og praktisk tankegang av det. Tanker er gull verdt! Jeg er glad innlegget mitt fikk deg til å tenke. Jeg tror og håper at jeg finner veien min til slutt. God kveld!

   Likt av 1 person

 2. Som Caroline seie; du skrive så fint, eg like det! Og finfine bilder fra instagram!

  // Ja, veldig rart, hehe. Kanskje det e fordi du e oppvokst her og eg e innflytter? 😉

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s